ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Άψογος επαγγελματισμός & Συνέπεια

Με αίσθηση απόλυτης ευθύνης, αξιοπιστία, σεβασμό στον πελάτη και με ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε -στο χώρο σας- ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον. Καθαρίζουμε την κατοικία, την πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με την ίδια συνέπεια.

​Στη Family Clean Service, εξυπηρετούμε άμεσα πελάτες από όλη την Αττική, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Διαθέτουμε μόνιμα συνεργεία καθαρισμού, που ελέγχονται για τη δουλειά τους από επόπτες. Οι εργαζόμενοι των συνεργείων καθαρισμού ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας. Η επιλογή έμπειρων υπαλλήλων, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές μας σας εξασφαλίζουν άριστο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Η Family Clean Service δραστηριοποιείται, εν γένει, στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων, παρέχοντας -εκτός από τους καθαρισμούς χώρων- και άλλες υπηρεσίες, όπως απολυμάνσεις, έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών, αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων, προμήθεια-εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστήρων. ​​​​​​​