ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Διατηρήστε την υγιεινή του χώρου σας, οικιακού & επαγγελματικού

Η Family Clean Service παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης, με στόχο τη διατήρηση της υγιεινής του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού. Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες, που μπορεί να εμφανισθούν ακόμη και στους καθαρότερους χώρους. Φροντίστε για την άμεση καταπολέμησή τους, καθώς μπορεί να γίνουν φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών για τον άνθρωπο. 

Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξειδικευμένα συνεργεία και σύγχρονο εξοπλισμό για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, αλλά και άλλων, συναφών υπηρεσιών. Διενεργούμε απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, σε όλη την Αττική.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα κορυφαία φάρμακα της αγοράς. Σύγχρονα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. 

Οι εφαρμογές απολύμανσης που διενεργούμε είναι άμεσα αποτελεσματικές και απόλυτα ασφαλείς για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Μετά από κάθε εφαρμογή μας, εκδίδουμε πιστοποιητικό εργασιών απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης κατάλληλο για κάθε χρήση

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, στα τηλέφωνα 210 8256682 | 6981 663067